Hvordan vælger man det rigtige kassesystem?

Hvordan vælger man det rigtige kassesystem?

Nogle af de ting der vil stå i denne sektion, vil måske forekomme trivielt for dig. Men for at sikre at vi får alt og alle med, vil vi hellere nævne en ting for meget, end en ting for lidt.

1) Tillid til firmaet

Der er et hav af måder man kan skrue et kassesystem sammen på. Og som forbruger af produktet vil man aldrig kunne se alle styrker eller svagheder ved et kassesystem, uden at have brugt det først. Der er så mange brikker der skal passe sammen, så det er først når man samler pussle-spillet, at potentielle udfordringer præsenterer sig selv.

Det er her at det er vigtigt at have valgt et firma, som man har tillid til – så man med tryghed ved at problemer og udfordringer bliver kommet i forkøbet og løst på den bedste mulige måde.

2) Overførsel af brugere, varer eller special-opsætninger

Det er sket før, at firmaer har overset vigtigheden i at få dette aspekt på plads, inden at man når langt i processen med opsætning af en kasse eller et kantinesystem. Vi anbefaler helt klart at drøfte dette forholdsvis tidligt i processen.

3) Erfaring indenfor din branche

Nogle brancher har flere barnesygdomme end andre. Og et kassesystem er så omfattende et program, at det er ganske uundgåeligt at have nogle udfordringer i starten. E-touch har været i branchen i mere end 20 år, så vi har set vores del af fejl og mangler.

Men det er også vigtigt at firmaet som du bruger, har erfaring indenfor din branche – da to brancher ikke er ens. Du kan se nogle kundeeksempler på brancher her: https://e-touch.dk/kundeeksempler .

4) Se en demo

En demo af det kassesystem som du overvejer, er en god ide – da man dermed lettere kan forestille sig, om det er noget man kan se sig selv benytte. Da det som regel komplicerer processen en del, så anbefaler vi helt klart dette.. 

5) Pris-sammenligning

Dette er ikke en nødvendighed, men blot en god ide. For god ordens skyld, burde man lige tage temperaturen på kassesystem-markedet, ved at få et par forskellige tilbud, som man kan sammenligne. To kassesystemer er aldrig ens. 

6) Statistik-værktøj

Et statistik-værktøj er et utroligt stærkt redskab at have på sit kassesystem. Man har mulighed for at se, hvor
spidsbelastningerne er, hvilke varer der sælger bedst og så kan man også let og hurtigt trække en rapport over salgstallene for en given periode, hvis der er noget man vil undersøge. Hos E-touch har vi udviklet MyE-touch, hvilket er et online statistik-værktøj.  

7) Dankortaftale (Nets)

Hvis din forretning ikke har en dankortaftale med Nets, så anbefaler vi at sætte det i gang så hurtigt som muligt, da det som regel er en forholdsvis omstændig proces – og Nets kan tage flere uger om at behandle din ansøgning. Læs mere på www.Nets.eu (hvor du skal huske at gå til den danske sektion). 
5 gode grunde
til at bruge E-touch

Hurtige ekspeditioner med vores kontantløse løsninger

Overfør regninger og salgstal direkte til E-conomic

Følg dine statistikker med vores online værktøj

Hurtigt, sikkert og stabilt dankortsystem

Online Support 8-16 på hverdage, fredag 8-15

Scroll to top