Kundeeksempler

Kundeeksempler

Vores kasseapparater kan opsættes så de passer til alle brancher. En del af opsættelsesprocessen går ud på at vi finder ud af, om I vil have en simpel eller en kompleks løsninger. E-touch har markedets mest brugervenlige kasseapparater. Meget intuitive og kræver næsten ingen oplæring for nye medarbejdere.

Ved installationen af vores kasseapparater kan man slå funktioner til og fra, så at opsætningen på kassen kan skræddersyes til ethvert behov. Vores system er testet på tværs af hele Europa, – og lever op til standarderne fra SKAT.Bager

 • Send fakturaer via mail til konto-kunder
 • Oversigt over priser og lager
 • Forbedr hygiejnen med vores kontantløse system (CashGuard Integration)

Sikkert, hurtigt og hygiejnisk

Her hos E-touch, har vi udviklet vores system, så der bliver optimeret til den branche, hvor vores kasser skal installeres. Kunsten ligger i, at gøre systemet så simpelt og brugervenligt for ekspedienten, uden at fjerne nogen af de funktionaliteter der skal bruges. Når der er fart på i en bager, så er det vigtigt at ekspedienten kan gennemføre en ekspedition så hurtigt og fejlsikkert som muligt.

Kontantløs kasseapparat

Adskillige undersøgelser har vist at kontanter spiller en central rolle i smitten og formidling af bakterier. Den problematik har vi taget alvorligt og har derfor udviklet vores kontantløse system (klik her, for at læse mere om kontantløse kantiner).

Restauranter og caféer

 • Let betjening med bordoversigt.
 • Bordhåndtering – Split, flyt og kombinér
 • Trådløse dankortterminaler (håndholdt)

Tjenernøgler

Man kan vælge at have tjenernøgler, hvilket gør det let at se, hvem der har skudt hvad ind og hvornår. Det er en let måde at få éns tjenere til at gøre sig lige lidt mere umage.

Take away bestillingssystem

E-touch har indgået et samarbejdet med Invirk, så vores kasseapparater kan snakke sammen med en web-takeaway-side. Forestil dig, at dine gæster bestiller mad på nettet – og så snart at de har betalt, bliver der udskrevet en kvittering i dit køkken. Det er sådan at vores web-takeaway-system fungerer.


Detailhandel

 • Opsæt forskellige kampagnetyper, såsom:

 • – Køb 3 betal for 2
  – Køb flere forskellige varer til en fast kampagne pris etc.
 • Byttemærker
 • Garantibeviser

Opsæt kampagnetyper / rabatordninger

I mange systemer er det komplekst og bøvlet at opsætte nogle kampagner eller specielle priser. Det har vi taget til os, hos E-touch – så vi har gjort det så simpelt som det kan blive, uden at man har færre funktionaliteter.

Kobl dit kasseapparat og din webshop sammen

Handel på internettet er i sprudlende udvikling. Men det betyder ikke at handel i butikker hører fortiden til. Eksperter udtaler, at kombinationen af de to er det som den nærtliggende fremtid vil byde på. Derfor har vi hos E-touch fundet en måde at kombinere de to ting, så man kun skal vedligeholde lagertal, produktnavne, priser og alle andre informationer ét sted.

Renserier

 • Renseribonner med ordrenumre
 • Bonner med tryk der ikke smitter af
 • Specifik løsning for renserier

Ordrenummer på bon

Gør det let at holde styr på indleveret tøj, ved at bede kunderne om at medbringe deres bon, når de henter deres afleverede genstande.

Skræddersyet løsning

E-touch har opsat systemer til renserier i en lang årrække. Det har fået os til virkeligt at forstå de potentielle udfordringer der kan være med et kasseapparat til et renseri. De potentielle udfordringer kommer vi dermed altid i forkøbet, så de aldrig ser dagens lys.
Kantiner

 • Hurtige transaktionstider
 • Nemt at bruge
 • Selvbetjenings løsning

Vælg mellem selvbetjent eller betjent

Ved at bruge vores system, så kan man vælge mellem selvbetjent og betjent tilstand. Fordelen ved den selvbetjente tilstand er naturligvis at kunderne ekspederer sig selv. Dermed kan kantinemedarbejdere bruge tiden på maden eller sammen med kunderne. Fordelen ved en betjent kasse er til gengæld det personlige præg som kunderne får, når de skal betale.

Hvis du har svært ved at vælge, om du skal have en betjent eller en selvbetjent kasse i din kantine, så ring til os på 43 43 33 22 og lad os hjælpe dig med at træffe en beslutning.

Nemt at bruge

Det er ekstremt vigtigt at et kasseapparat er brugervenligt, simpelt og intuitivt, hvis det skal bruges som en selvbetjent kasse. Det betyder at kunder skal, uden nogen form for træning eller oplæring, kunne gennemføre en transaktion (gerne hurtigt).

Hos E-touch har vi forståelse for den proces, så vi har virkeligt kælet for opbygningen på vores selvbetjente kasseopbygning.


5 gode grunde
til at bruge E-touch

Hurtige ekspeditioner med vores kontantløse løsninger

Overfør regninger og salgstal direkte til E-conomic

Følg dine statistikker med vores online værktøj

Hurtigt, sikkert og stabilt dankortsystem

Få kasseapparatet og webshoppen til at snakke sammen

Scroll to top